Biscuiti cu cacao fara gluten

Ma stiti deja, intotdeauna caut alternative la dulciurile din comert.
Am gasit o noua reteta de biscuiti cu cacao, deliciosi si sanatosi, buni chiar si pentru cei cu intoleranta la gluten.
Tot ce va trebuie:
- 120 gr faina quinoa
- 120 gr faina orez (eu am folosit 50 gr faina alba si 50 gr faina de orez)
- 150 gr curmale hidratate si facute pasta
- 70 gr unt sau 50 gr ulei cocos
- 40 gr cacao (eu am folosit 10 gr cacao si 30 gr pudra roscove)
- 100 gr lapte vegetal (eu am folosit lapte hrisca)
- 2 lingurite praf de copt
Eu nu am avut faina de quinoa, astfel incat am macinat in rasnita quinoa pe care am transformat o in faina.
Am amestecat fainurile cu pudra cacao si roscove, praf de copt intr-un vas. In alt vas am amestecat curmalele facute pasta,laptele si untul. Am adaugat ingredientele umede peste cele uscate si am amestecat bine. Am framantat putin cu mana pana am format o bila, pe care am bagat o in frigider pentru aprox 20 min. Am scos aluatul, l-am intins cu sucitorul si am decupat biscuiti pe care apoi i-am intepat cu furculita.
Au iesit super deliciosi, crocanti insa si fragezi.
Pofta buna!!
Reteta originala de aici:
http://dulciurilenuingrasa.ro/recipe/biscuiti-vegani-cu-cacao-si-faina-de-quinoa-fara-zahar-fara-faina-alba-fara-unt/


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jeleuri bune,bune,bune din fructe

Clatite cu spanac si branza